ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ PLMA΄S “WORLD OF PRIVATE LABEL” CHICAGO 2024

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ PLMA΄S “WORLD OF PRIVATE LABEL” CHICAGO 2024

Η ετήσια Διεθνής Έκθεση PLMA Chicago για περισσότερα από 40 χρόνια είναι το γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο των προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας στις Η.Π.Α όπου συναντώνται οι λιανέμποροι και χονδρέμποροι με τους παραγωγούς προϊόντων. Η έκθεση οργανώνεται από την Ένωση Κατασκευαστών Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας, τα μέλη της οποίας προέρχονται από πάνω από 80 χώρες και ξεπερνούν τις 4.000.
Η έκθεση πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο Donald E. Stephens Convention Center στην περιοχή του Rosemont, η οποία βρίσκεται κοντά στο Chicago’s O’Hare International Airport .
Ο εκθεσιακός χώρος χωρίζεται σε τρεις αίθουσες. Στο North Hall και Sky Hall όπου προβάλλονται τρόφιμα, snacks και beverages ενώ στο South Hall προβάλλονται καλλυντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, είδη κουζίνας και γενικά εμπορεύματα.
Θεωρείται μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον τομέα ιδιωτικής ετικέτας παρουσιάζοντας ό,τι πιο καινοτόμο έχει να επιδείξει ο εν λόγω τομέας. Είναι η απόλυτη Β2Β έκθεση όπου οι σημαντικότεροι λιανέμποροι, εισαγωγείς, εκπρόσωποι αλυσίδων Super Markets και Discount Super Markets, χονδρέμποροι κ.λ.π. από Αμερική και Καναδά μπορούν να συναντήσουν εκθέτες από όλο τον κόσμο με γνώσεις και εμπειρία.
H ανάπτυξη των store brands/retailer brands στην Αμερική σε περίοδο 5 ετών παρουσίασε αύξηση της τάξης του 40% φθάνοντας σε μέγεθος πωλήσεων το ύψος των 230 δις δολάρια για το 2023, δημιουργεί μοναδικές ευκαιρίες για τους παραγωγούς προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στις Η.Π.Α.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:

● Σύνολο εκθετών: 1.685 εκθέτες από 59 χώρες
● Εθνικά περίπτερα: 49 (Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Καναδάς, Κίνα, Χιλή, Τουρκία, Βέλγιο, Τουρκία, Βραζιλία κλπ)
● Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: περισσότεροι από 5.744

ΧΡHΣΙΜΑ LINKS
www.plmainternational.com
  • 00

    ΗΜΕΡΕΣ

  • 00

    ΩΡΕΣ

  • 00

    ΛΕΠΤΑ

  • 00

    ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Κλάδοι,

Ημέρα

Νοέ 17 - 19 2024

Ώρα

Όλη μέρα

Λεπτομέρειες

Δείτε περισσότερα

Χώρα

Εξωτερικό

Τοποθεσία

Σικάγο
Δείτε περισσότερα