ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ LOGITRANS 2024

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ LOGITRANS 2024

Η Διεθνής Έκθεση Logistics & Διεθνών Μεταφορών «Logitrans», διεξάγεται κάθε χρόνο στην Κωνσταντινούπολη, με τη συνεργασία της Messe München και τον τουρκικό φορέα Eko Fair Co. Η έκθεση θα διεξαχθεί φέτος από 20 έως 22 Νοεμβρίου 2024, στο εκθεσιακό κέντρο Avrasya (Dr. Mimar Kadir Topbaş) Show and Art Center.
Αντανακλώντας την στρατηγική θέση της διοργανώτριας χώρας, η διεθνής έκθεση Logitrans θεωρείται η πιο δυναμική πλατφόρμα για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεσμών στην διηπειρωτική εφοδιαστική αλυσίδα, ανάμεσα σε Ευρώπη και Ασία αλλά και σε περιφερειακό επίπεδο.
Παράλληλα, η συγκεκριμένη έκθεση, αποτελεί το μεγαλύτερο event σε θέματα Logistics και μεταφορών επί του Μεσαίου Διαδρόμου δηλαδή του εμπορικού διαδρόμου που ενώνει τη ΝΑ Ασία και την Κίνα με την Ευρώπη. Οι διάσπαρτες και μικρές ακόμα υποδομές της σύνδεσης αυτής, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα intramodal logistics, δημιουργούν ένα τοπίο όπου αναδεικνύονται μεγάλες δυνατότητες για τις ελληνικές εταιρείες, για την έγκαιρη τοποθέτησή τους σε αυτή την κρίσιμη για το διεθνές εμπόριο περιοχή και η Logitrans αποτελεί την κατάλληλη πλατφόρμα δικτύωσης.
Η έκθεση συγκεντρώνει όλους τους κρίκους της αλυσίδας που συνθέτει ο κλάδος και αυτό πιστοποιείται από τους επισκέπτες, οι οποίοι προέρχονται από το χώρο των υπηρεσιών logistics, των οδικών, σιδηροδρομικών, θαλάσσιων και αεροπορικών μεταφορών, της διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, των υπηρεσιών μεταφορών εμπορευμάτων, του IΤ & της Τηλεματικής, του e-business και των τηλεπικοινωνιών, των Intralogistics κ.ά.
Παράλληλα με την έκθεση και στο πλαίσιο της, θα διοργανωθούν τρείς ξεχωριστές πλατφόρμες συζήτησης, με τη συμμετοχή βασικών διεθνών και εγχώριων παραγόντων στις εκδηλώσεις Air Cargo Turkiye, Truck & Trailer Turkiye και Rail Cargo Turkiye, για τους αντίστοιχους τρόπους μετακίνησης εμπορευμάτων.

Στη 16η Logitrans, το 2023, σε μια επιφάνεια εκθεσιακού χώρου 11.500 τ.μ., συμμετείχαν:
• 201 εκθέτες από 23 χώρες, εκ των οποίων 70 από τη διοργανώτρια Τουρκία και 5 εθνικά περίπτερα
• 12.000 επαγγελματίες επισκέπτες του κλάδου από 43 χώρες

ΧΡΗΣΙΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

https://logitrans.istanbul/en-US

  • 00

    ΗΜΕΡΕΣ

  • 00

    ΩΡΕΣ

  • 00

    ΛΕΠΤΑ

  • 00

    ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Ημέρα

Νοέ 20 - 22 2024

Ώρα

Όλη μέρα

Λεπτομέρειες

Δείτε περισσότερα

Χώρα

Εξωτερικό

Τοποθεσία

Κωνσταντινούπολη
Δείτε περισσότερα