ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ FOOD AFRICA & PAC PROCESS MEA

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ FOOD AFRICA & PAC PROCESS MEA

Η Food Africa είναι εμπορική έκθεση στον κλάδο των τροφίμων και ποτών που οργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά. Για το 2024 θα υλοποιηθεί ταυτόχρονα με την έκθεση συσκευασίας PACPROCESS MIDDLE EAST AFRICA στο Κάιρο, της Αιγύπτου από 03 έως 05 Δεκεμβρίου 2024 και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 27.500 επισκέπτες από 32 χώρες. Και οι 2 εκθέσεις αποτελούν μέρος της Interpack Alliance που αποτελεί πρωτοβουλία της Messe Duesseldorf οργανώτρια της παγκοσμίου φήμης έκθεσης INTERPACK που διεξάγεται κάθε τρία χρόνια στο Dusseldorf της Γερμανίας.
Η Δ.Ε. Food Africa πραγματοποιήθηκε για όγδοη φορά το 2023 και αποτελεί βασικό γεγονός για τη βιομηχανία τροφίμων στην Αφρική, προσελκύοντας παραγωγούς, εμπόρους και επενδυτές από όλο τον κόσμο και προωθώντας την οικονομική ανάπτυξη της ηπείρου.
Εκτός από την εντυπωσιακή προβολή προϊόντων, το Food Africa προσφέρει ένα ελκυστικό υποστηρικτικό πρόγραμμα εμπλουτισμένο με Live Cooking Show, κατάλληλο για επιδείξεις τροφίμων καθώς και το Food Africa Conference, ένα σύνολο συζητήσεων από κορυφαίους ερευνητές και διεθνείς ειδικούς στους τομείς των Food Service, της Τεχνολογίας Τροφίμων, της ασφάλειας τροφίμων, των εξαγωγών των αγροτικών προϊόντων καθώς και το μέλλον της νέας παραγωγής τους. Η έκθεση συσκευασίας Pacprocess MEA πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά και απευθυνόταν στους κλάδους των τροφίμων & ποτών και των μη-τροφίμων, ειδικότερα των φαρμακευτικών, καλλυντικών και βιομηχανικών προϊόντων.

Στατιστικά στοιχεία προηγούμενης έκθεσης (2023)

  • Σύνολο εκθετών: 900+
  • Σύνολο επισκεπτών: 27.500 επισκέπτες
  • Εκθεσιακός χώρος 30.000 τ.μ.
  • 500+ hosted buyers από 60 χώρες με 7.540 συναντήσεις

Προϊόντα που παρουσιάζονται στην έκθεση είναι:
– Τρόφιμα – ποτά
– Υλικά & μηχανήματα συσκευασίας – Horeca Equipment

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

https://foodafrica-expo.com/

https://pacprocess-mea.com/

  • 00

    ΗΜΕΡΕΣ

  • 00

    ΩΡΕΣ

  • 00

    ΛΕΠΤΑ

  • 00

    ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Κλάδοι,

Ημέρα

Δεκ 03 - 05 2024

Ώρα

Όλη μέρα

Λεπτομέρειες

Δείτε περισσότερα

Χώρα

Εξωτερικό

Τοποθεσία

Κάιρο
Δείτε περισσότερα