ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ COSMOPROF BOLOGNA 2025

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ COSMOPROF BOLOGNA 2025

Η 56η Διεθνής Έκθεση Αρωμάτων και Καλλυντικών COSMOPROF BOLOGNA 2025 διοργανώνεται στην Μπολόνια της Ιταλίας, από 20 έως 23 Μαρτίου 2025, στον ανακαινισμένο εκθεσιακό χώρο Bologna Fiere Exhibition Centre, σε καθαρή εκθεσιακή επιφάνεια 200.000 τ.μ..
Η Cosmoprof Worldwide Bologna αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση για τη βιομηχανία ομορφιάς, συγκεντρώνοντας όλους τους επαγγελματίες, παραγωγούς και εμπόρους του κλάδου αυτού. Αποτελεί το χώρο όπου οι εταιρείες παρουσιάζουν τα νέα προϊόντα τους και ταυτόχρονα, μέσω των προωθητικών εργαλείων της έκθεσης, διευρύνουν τις συνεργασίες τους, επεκτείνουν το πελατολόγιο τους και εισχωρούν σε νέες αγορές.
H Cosmoprof Worldwide Bologna δεν είναι απλά μια εμπορική έκθεση, αλλά ένας πραγματικός ρυθμιστής τάσεων για ολόκληρη τη βιομηχανία ομορφιάς. Κάθε χρόνο, οραματιστές της βιομηχανίας, ειδικοί ομορφιάς και διεθνείς ομιλητές συμμετέχουν στα πολυάριθμα πάνελ συζητήσεων, workshops και παρουσιάσεις, και πραγματεύονται τα σημαντικότερα θέματα της βιομηχανίας ομορφιάς και εκτιμώντας τις προοπτικές της.
Όπως και στη διοργάνωση του 2024, οι 3 τομείς ενδιαφέροντος της έκθεσης (Αρώματα, Καλλυντικά και Συσκευασία) θα ανοίξουν την ίδια μέρα, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνάντηση των καναλιών της διανομής, του λιανεμπορίου και των επαγγελματικών πωλήσεων.

ΧΡHΣΙΜΑ LINKS

www.cosmoprof.com

  • 00

    ΗΜΕΡΕΣ

  • 00

    ΩΡΕΣ

  • 00

    ΛΕΠΤΑ

  • 00

    ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Ημέρα

Μαρ 20 - 23 2025

Ώρα

Όλη μέρα

Λεπτομέρειες

Δείτε περισσότερα

Χώρα

Εξωτερικό

Τοποθεσία

Μπολόνια
Δείτε περισσότερα