ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ GULFOOD FOOD & HOSPITALITY SHOW 2025

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ GULFOOD FOOD & HOSPITALITY SHOW 2025

Η  29η Διεθνής Έκθεση GULFOOD διοργανώνεται στις 17–21 Φεβρουαρίου 2025 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στον Εκθεσιακό χώρο World Trade CenterΑποτελεί την κορυφαία έκθεση για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών, για τη παρακολούθηση των τελευταίων εξελίξεων τη συνεργασία και την καινοτομία.

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιούνται σημαντικές συναντήσεις, αναπτύσσονται και ενισχύονται  συνεργασίες και παρουσιάζονται καινοτομίες για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων όπως, η κλιματική αλλαγή, η βιωσιμότητα η έλλειψη πόρων και η σπατάλη τροφίμων. Τα βραβεία Gulfood Innovation Awards απονέμονται στα καινοτόμα προϊόντα του προηγούμενου έτους και αποτελούν εφαλτήριο για την προώθηση των καινοτόμων προϊόντων σε ένα ευρύ αγοραστικό κοινό.

Αξίζει να τονιστεί ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι η 5η σημαντικότερη στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής οικονομία, και περιφερειακό και παγκόσμιο κέντρο εμπορίου σε αγορές μεγαλύτερες του 1δις. καταναλωτών περιλαμβάνοντας αυτές της Μέσης Ανατολής, Ν. Ασίας, βορείου και ανατολικής Αφρικής.

Τέλος τα ΗΑΕ αποτελούν ιδανικό προορισμό για την προώθηση του κλάδου των τροφίμων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής όπου η εγχώρια παραγωγή καλύπτει ένα πολύ μικρό ποσοστό της κατανάλωσης,  και το 80% εξαρτάται από τις εισαγωγές τροφίμων, από την Ευρώπη και την Ασία.

ΧΡHΣΙΜΑ LINKS

https://www.enterprisegreece.gov.gr/en/gulfood-2024
https://www.gulfood.com/

  • 00

    ΗΜΕΡΕΣ

  • 00

    ΩΡΕΣ

  • 00

    ΛΕΠΤΑ

  • 00

    ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Κλάδοι,

Ημέρα

Φεβ 17 - 21 2025

Ώρα

Όλη μέρα

Λεπτομέρειες

Δείτε περισσότερα

Χώρα

Εξωτερικό

Τοποθεσία

Ντουμπάι
Δείτε περισσότερα