ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ EQUIPHOTEL

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ EQUIPHOTEL

Η διεθνής έκθεση EquipHotel Paris 2024 θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο “Paris expo Porte de Versailles” της Γαλλίας από 3 έως 7 Νοεμβρίου 2024 σε οργάνωση της RX France. Αποτελεί την μακροβιότερη αλλά και σημαντικότερη έκθεση του κλάδου φιλοξενίας στην Ευρώπη.

Την επισκέπτονται περισσότεροι από 95,000 επαγγελματίες από τον χώρο των ξενοδοχείων και της εστίασης, από 133 διαφορετικές χώρες
Οι μεγαλύτερες παγκοσμίως αλυσίδες ξενοδοχείου θα βρίσκονται εκεί
30 διαφορετικοί κλάδοι παρουσιάζονται σε 4 διαφορετικά halls
250 κορυφαίοι αγοραστές φιλοξενούνται από τους οργανωτές – Το 97% των επισκεπτών έμειναν ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους στην EquipHotel Paris 2022!
Συμμετέχουν 1.200 εκθέτες από 36 χώρες, σε 90.000 τετραγωνικά μέτρα

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η έκθεση διεξάγεται στον εκθεσιακό χώρο “Paris expo Porte de Versailles”. Οι ενδιαφερόμενες να συμμετάσχουν εταιρείες πρέπει να μεριμνήσουν για τη δέσμευση του κατάλληλου εκθεσιακού χώρου, η οριστικοποίηση του οποίου γίνεται μόνο με την εξόφληση της συμμετοχής τους.
Λόγω της μεγάλης σημασίας της έκθεσης για τους Έλληνες εξαγωγείς, ο Οργανισμός Enterprise Greece θα στηρίξει τις ελληνικές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν (έως 80 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου για κάθε συμμετοχή). Το κόστος του ενοικίου ανά τ.μ. με τη στήριξη του Enterprise Greece διαμορφώνεται ως ακολούθως

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

https://www.equiphotel.com/

  • 00

    ΗΜΕΡΕΣ

  • 00

    ΩΡΕΣ

  • 00

    ΛΕΠΤΑ

  • 00

    ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Ημέρα

Νοέ 03 - 07 2024

Ώρα

Όλη μέρα

Λεπτομέρειες

Δείτε περισσότερα

Χώρα

Εξωτερικό

Τοποθεσία

Παρίσι
Δείτε περισσότερα