ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ EIMA INTERNATIONAL

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ EIMA INTERNATIONAL

Η Διεθνής Έκθεση ‘’EIMA International’’ πραγματοποιείται ανά διετία από το 1969 και για το 2024 θα διοργανωθεί στο εκθεσιακό κέντρο “BolognaFiere” στην Μπολόνια.
H Δ.Ε. ΕΙΜΑ, είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις μηχανικού εξοπλισμού γεωργίας και κηπουρικής στον κόσμο. Σκοπός της έκθεσης είναι να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς, να υποστηρίξει την επιχειρηματικότητα και δημιουργία συνεργασιών αλλά και να παρουσιάσει για άλλη μία φορά τις καινοτομίες του κλάδου.
Η Έκθεση αποτελείται από 14 τμήματα που διευκολύνουν τους επισκέπτες να εστιάσουν στα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν. Συγκεκριμένα τα προϊόντα που προβάλλονται είναι:

Μηχανήματα δασοκομίας και αποξήρανσης, χωματουργικά, θεριστικά, αρδευτικά , τρακτέρ σποράς, ξηραντές, σιλό, εξοπλισμός διακίνησης αγροτικών προϊόντων, σπόροι και επεξεργασία, τεχνολογίες βελτίωσης και αναπαραγωγής ζώων και πουλερικών, καθαρισμού, εξαρτήματα, ανταλλακτικά, εξοπλισμός για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ,εξοπλισμός ανθοκομικής και χειροκίνητων μηχανημάτων.
Η Έκθεση περιλαμβάνει 5 εξειδικευμένους χώρους οι οποίοι επιτρέπουν την άμεση παρουσίαση των τελευταίων τεχνολογιών του τομέα, σε παγκόσμιο επίπεδο, από τις κατασκευάστριες εταιρίες του κλάδου. Οι χώροι αυτοί είναι:

EIMA components: εξαρτήματα για όλα τα είδη μηχανημάτων και εξοπλισμού
EIMA green: τεχνολογίες και εξοπλισμός κηπουρικής και δασοκομίας
EIMA energy: τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
EIMA idrotech: τεχνολογίες και συστήματα άρδευσης
EIMA digital: IT και ηλεκτρονικές τεχνολογίες ακρίβειας

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2022

Η 45η διοργάνωση σημείωσε νέο ρεκόρ επισκεπτών (327.100), σε σύγκριση με τον προ πανδημίας, αντίστοιχο αριθμό (317.000) του 2018.
Καθαρή εκθεσιακή επιφάνεια: 140.000 τ.μ.
Σύνολο εκθετών: 1.531 εταιρείες από 42 χώρες.
Έλληνες εκθέτες : 14

 

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS:

https://www.eima.it/en/index.php

  • 00

    ΗΜΕΡΕΣ

  • 00

    ΩΡΕΣ

  • 00

    ΛΕΠΤΑ

  • 00

    ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Ημέρα

Νοέ 06 - 10 2024

Ώρα

Όλη μέρα

Χώρα

Εξωτερικό

Τοποθεσία

Μπολόνια